Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Proteinski šampinjoni kao super-snack

punjeni sampinjoni

Prije par tjedana bila sam na vikendu u Londonu. Početkom godine, naša draga Kristina Perestegi se preselila u London s obitelji, ali užurban britanski život i dostupnost znatno većeg izbora namirnica i (polu)gotove hrane nije je odgovorila od navike u kojoj ne uživa samo njezina obitelj, već i svi mi koji dobijemo njezine recepte.

Eto, jedan slobodan vikend i slučajno ugrabljenu povoljnu avionsku kartu sam iskoristila za vikend u Londonu. Naravno, osim uživanja u meni obožavanom britanskom stilu života i klimi koja me podsjeća na rodnu Rijeku, uživala sam i u Kristininim delicijama pa ću vam u narednim blogovima postati što smo sve fino jeli.

Za početak, punjeni šampinjoni. Brzo gotovo i jako fino. I puno proteina.

Sastojci:

  • 4 velike "glave" šampinjona ili bilo koje druge gljive
  • 4 jaja
  • malo ribanog sira po želji (ja sam imala cheddar)

Gljive očistiti, oprati i staviti na papira za pečenje. U "kalupić" od gljive staviti razmućena jaja i gore prekriti ribanim sirom. Staviti u pećnicu na nakih 15 min (na 170 stupnjeva). Kristina nam je uz to poslužila salatu od rikole, rajčice i crvenog kupusa.

Long live The Queen!

Objavljeno 21.03.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija