Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Proteinski kolač od sira s višnjama

"Hej, ljudi pa morate malo uživati i u nečemu slatkome. Sad kad sam pokorila Manakenku, možemo se svi zasladiti i počastiti! Ali #samozdravo!", poslala je Olja danas poruku nakon jutrošnje objave njezinog recepta za tortilju s posnim sirom, kajganom i šunkom

Kad je prvo najavila "šaljem ti recept za cheesecake", mislila sam da će me iznenaditi nekim već viđenim receptom za taj opjevani kolač od sira. No, isti sekund nakon što sam recept i fotku dobila, pomislila sam: "Glavo luda, radi se o Olji! Ta bi valjda i od pripreme kuhanih jaja, uspjela napraviti pravu kreaciju kojoj se svi divimo"!

Dakle, prvo da vidite fotku: 

cheesecake s visnjama

A sada i recept:

Sastojci za koru: 

  • 30 g zobenog brašna
  • 30 g kokosovog brašna
  • 2 žlice kakaa u prahu
  • 2 žlice chia sjemenki
  • 20 g badema, mljevenih
  • 2 žlice kokosovog ulja
  • 2 žlice maslaca od kikirikija
  • bademovo mlijeko, po potrebi (dodavati kako bi smjesa bila kompaktna)

Sastojci za nadjev (kremu):

Postupak: 

Za koru pomiješati sve sastojke osim bademovog mlijeka koje dodajemo na kraju, po potrebi, da smjesa bude kompaktna. Smjesu rasporedimo u kalup (u ovom slučaju je korišten ovalni) u koji smo prethodno stavili papir za pečenje. Peći u pećnici na 180 stupnjeva, oko 10 minuta i paziti da ne zagori. 

Za to vrijeme pomiješati sve sastojke za nadjev, i kad je kora pečena smjesu s posnim sirom izliti u kalup. Vratiti u pećnicu i peći još oko 30 minuta. 

Mislim da je ovime Olja Manakenki dala zaista ozbiljan zadatak. No, poznavajući njih dvije, sigurna sam da će ova situacija iznjedriti hrpu super recepata u kojima ćemo svi moći uživati! 

Ja se već veselim!

Objavljeno 20.09.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija