Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Prekrasna piletina pod avokadom i mrkvom

piletina avokado

Ovaj recept nam je poslala Martina Presečan, fitness instruktorica iz Virovitice. Ako samo pogledate fotku, ogladnit ćete isti tren! Upravo to se i meni dogodilo!

Potrebni sastojci:

  • pileća prsa
  • slanina
  • maslinovo ulje
  • maslac
  • sezam
  • mrkva
  • luk
  • zreli avokado

Pileća prsa narezati na kockice, popapriti i posoliti (ja sam radila sa 200g). 15g pancete ili obične slanine tanko narezati na trakice, 3 veće mrkve očistiti pa narezati na tanke trake (radila sam to s guljačem za krumpire).

Slaninu popržiti na teflonskoj tavici (dok ne počne otpuštati masnoću) pa dodati narezanu piletinu i na kraju kada je piletina već gotova dodati žličicu maslaca da još malo omekani.

Mrkvicu staviti u wok i podliti pilećim temeljcem, a može i vodom i čim omekani dodati žlicu maslinovog ulja i na kraju još dodati veliku žlicu sezama.

Polovicu avokada zgnječiti vilicom, dodati 1/4 luka, sok od polovice limuna, sol i papra po želji..

Servirati i pojesti z guštom.

Hvala Martina!

piletina

Objavljeno 17.01.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija