Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Prekrasna, topla, puna okusa... juha od bundeve!

Sjedim doma i gledam kako kiša lije po prozoru. Kraj kolovoza se nemilosrdno primiše, a kiša ispire zadnje znakove ljeta. Iako se potajno nadam da ću uspjeti uloviti još sunčanih dana i otići na more još koji put, ipak, današnje vrijeme u meni budi jesenje raspoloženje. 

Koje su vam prve asocijacije na jesen? Meni su ove: požutjelo lišće i bundeve. Bundeve obožavam, na sve načine. A to znaju i moji prijatelji... i tako ja sjedim danas cijeli dan u kući i gledam kišu, a u inbox mi stižu slike... "To je to!", pomislih! Vrijeme je za juhu od hokkaido buče!

juha

Evo sastojaka:

  • 1 manja hokkaido tikva
  • 1 manja glavica luka
  • kokosovo mlijeko (iz limenke)
  • stabljika celera
  • komad korijena celera
  • komad korabe
  • malo maslaca

juha

A sad postupak: 

  1. Na maslacu popržiti luk, celer i korabicu, koje smo prije narezali na sitne komadiće.
  2. Neoguljenu bundevu narezati na manje komadiće i preliti posoljenom vodom taman da voda prekrije bundevu. kuhati 15 minuta
  3. Odvojiti vodu u kojoj se bundeva kuhala u zasebnu posudu, ostaviti vode taman da prekrije dno. štapnim mikserom usitniti bundevu dok ne dobije finu kremastu strukturu. dodajte luk, celeri korabu i miksajte sve skupa. dodajte vrhnje za kuhanje i začina po ukusu.
  4. Ako volite rjeđu juhu dodajte preostalu vodu u kojoj se kuhala bundeva.
  5. Kao dodatak možete popržiti bučine sjemenke i posipati ih po juhi.

Objavljeno 26.08.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija