Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Ponosno, moj 500. blog post!

blog

S ponosom i srećom želim vam napisati da je ovo moj 500. blog! Zapravo, potpuno slučajno sam pogledala statistiku u vidjela da sam ih dosad napisala 499 pa eto prigode da napišem, jedan osvrt na dosad napisane tekstove i sve ono što im prethodi ili ih slijedi.

Prvi blog napisan je 30. siječnja, 2015. godine, dakle prije 495 dana što znači da mi prosjek nije loš ;)

Evo pročitajte što sam tada napisala:

Tko je hrabar priznati: Koje su vaše gym "opsjednutosti"?

Među blogovima se zaista može naći svega, puno puno mojih osobnih trenutaka podijeljenih s vama, od odlazaka na more, zabavnih trenutaka u teretani, načina na koji provodim Valentinovo... do niza recepata, kako mojih tako i mnogih mojih prijatelja među kojima je najveći doprinos dana naša Kristina Perestegi i, odnedavna, Moniq.

No, kako uvijek volim reći, tekst ne počinje živjeti onoga trenutka kada ga autor napiše, već u trenutku kada ga netko pročita. Mojim tekstovima život daju čitatelji pa ja koristim ovu priliku da zahvalim svakom čitatelju na vremenu, na lajku, na komentarima, na kritikama...

Puno sam naučila i iz kritika i iz ideja koje mi čitatelji svakodnevno šalju za nove tekstove. Sigurna sam da ćemo i ubuduće zajedno naučiti mnogo, o treningu, prehrani, zdravom načinu života i bilo čemu što nas u životu veseli.

Trudit ću se i dalje smišljati i pronalaziti nove ideje, a nadam se da ćete i ububuće svojim čitanjima mojim tekstovima davati život.

Do čitanja,

Zorana Jagodić

 

Objavljeno 07.06.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija