Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Piletina u panceti na špinatu

piletina

Ovo će voljeti svi koji su na keto načinu prehrane. A ovo će voljeti i svi koji vole kombinaciju mesa i povrća obogaćenu hrskavom pancetom i začinima. 

  • 200 g pilećeg filea
  • 1 dulja feta kuhane pancete
  • 200 g špinata
  • 1 češanj češnjaka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • začini: kurkuma, papar, crvena paprika

Meso sam začinila, pa omotala pancetom i stavila peći na gril tavi. Pekla sam sa svake strane dok se meso nije ispeklo, a panceta postala hrskava. Dok se meso peklo, očistila sam špinat i stavila ha kuhati u malo slane vode. Špinat je kuhan već nakon minutu-dvije kuhanja, pa sam ga procijedila.

U posudi u kojoj se kuhao zagrijala sam malo maslinovog ulja pa nakratko ubacila češnjak, dok se nije zacaklio, pa dodala špinat i promiješala i odmah skinula s ploče. 

Špinat sam istresla na tanjur, preko stavila meso i ručak je bio gotov. 

Objavljeno 14.11.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija