Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Piletina s tjesteninom s pestom

piletina pesto

Ručak prije treninga, fin, zasitan i bogat energijom iz kvalitetne tjestenine. 

  • 150 g piletine
  • 40 g integralne ili neke druge zdravije tjestenine
  • 3 žlice pesta genovese
  • 1 rajčica
  • začini: talijanska mješavina začina, sol, papar
  • maslinovo ulje

Pesto možete napraviti sami po receptu koji se nalazi OVDJE ili jednostavno, kupite gotov pesto. Tjesteninu stavite kuhati, prema uputama na pakiranju. Piletinu začinite talijanskom mješavinom začina, a rajčicu narežite na kolutove debljine oko 1 cm. 

Piletinu stavite peći na tavu na kojoj ste zagrijali maslinovo ulje a pored nje stavite da se peku i kolutovi rajčice. 

Tjesteninu kad je gotova procijedite i u tanjuru pomiješajte s pestom. Nemojte štedjeti na pestu. 

Kad su meso i rajčica pečeni sa svih strana, dodajte ih tjestenini i uživajte u ovom ukusnom i brzo gotovom obroku. 

Objavljeno 16.05.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija