Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Piletina pod sirom s prokulicama

piletina prokulice

Večeru obično pripremam s pola mozga i očima napola zatvorenim. Srećom da to radim već godinama na isti način pa su mi još uvijek svi prsti na broju. Od večere očekujem da bude jednostavna, brzo gotova i da se sastoji od proteina i malo masti. Povrće je uvijek dobrodošlo. 

Jučer je na tanjuru bilo ovako: 

  • 150 g pilećih filea
  • 1 žlice pelata
  • 2 fete cheddar sira
  • 150 g prokulice
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • sol, papar

Pileći file sam lagano popaprila i posolila. Na zagrijanoj tavi sam sa svake strane prepekla file, oko 2 minute. Kad je pred kraj, na file sam stavila malo pelata i prekrila cheddarom, pa poklopila da se sir otopi. 

Dok se meso peče sam stavila prokulice da se kuhaju. Nakon par minuta sam ih procijedila i prelila maslinovim uljem. 

I to je to. 

Objavljeno 20.04.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija