Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Piletina omotana pancetom

piletina u panceti

Dobila sam upit koji glasi ovako: "Jasno mi je da za doručak jedeš jaja. No, što jedeš za večeru?", a na moj odgovor "meso i povrće", više pitanja nije bilo. No, "meso i povrće" je toliko širok pojam da vjerojatno osobi koja je upit slala nisam baš previše pomogla. 

Evo jednog primjera večere:

  • 200 g pilećih prsa
  • 4-5 feta pancete

Pećnicu sam zagrijala na 180 stupnjeva. Piletinu sam narezala na komad dugačke koliko je panceta široka, a debele oko 2-3 cm. Svaki komad mesa sam omotala komadom pancete i stavila u pećnicu (na papir za pečenje oko 30 minuta. Cilj je da piletina bude pečena, a panceta hrskava.

Jedite toplo. Super se slaže s bilo kojom salatom, od zelene, do cherry rajčica pa birajte što god želite. 

Objavljeno 27.06.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija