Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Pileći zabatci sa šarenim povrćem

piletina

"Zar ti zaista nikad ne dojadi to bijelo meso?"

"Naravno da mi dojadi!"

Naravno da ne mogu baš svaki dan jesti pileća prsa. Istina, njega jedem u 80% ručaka, dok u ostalih 20% jedem biftek, konjetinu ili se s vremena na vrijeme opustim nekim drugim komadom piletine. 

Tako je bilo i nekidan, kad sam pripremala ručak za sebe i prijatelja. Kupila sam 5 zabataka, pa su oni, uz povrće i par krumpira završiliu pećnici. To je neka light verzija bakinog nedjeljnog ručka (pečena kokica i krumpir). 

Sastojci: 

  • 5 zabataka
  • 3 krumpira
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 paprika, narezana na kockice
  • 1 glavica luka, nasjeckana na osmine
  • šaka svježeg peršina
  • sol, papar, kurkuma

Sve sam sastojke pomiješala u posudi i dobro protresla da se ulje i začini rasporede po svemu. Prvo sam na papir za pečenje koji sam stavila na protvan stavila zabatke pa gurnula u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva. Pustila sam meso da se peče nekih 20 minuta. Nakon toga sam dodala krumpire pa nakon 15-ak minuta i ostalo povrće. Nakon dodatnih 15-ak minuta sve je gotovo. Izvadite i jedite toplo. 

Objavljeno 25.03.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija