Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Perverzno dobro: Losos s ananasom u kremici od avokada!

Da, ovo je stvarno perverzno. Perverzno dobro. Perverzno zdravo. Sve što vam padne na pamet. Fino izgleda. Fino miriši. A kad probate - prefino je! Losos sa svojom aromom, ananas sa slatkastim osvježenjem, avokado kremastom teksturom - daju ovom ručku nevjerojatan okus kojeg morate probati i sami se uvjeriti što govorim. 

Evo što vam treba: 

  • 100 g fileta svježeg lososa
  • 1 kolut svježeg ananasa (oko 1 cm debljine)
  • 1/2 žlice maslinovog ulja
  • malo soli i papra
  • par listića svježeg bosiljka
  • 1/4 avokada, oguljen i narezan na kockice
  • cijeđeni sok polovice limuna
  • 1/2 češnja češnjaka, sitno narezan
  • malo svježeg peršina, sitno narezan

U blender sam stavila češnjak, peršin, avokado i limunov sok i blendala dok nisam dobila jednoličnu kremicu. Kremicu sam stavila u posudicu pa u hladnjak, da se hladi dok se ostalo priprema. 

Na gril tavu sam stavila maslinovo ulje, a kad se zagrijalo i losos i ananas. Nakon oko 2 minute, oboje sam okrenula i ostavila još toliko. Važno je da se losos ne prepeče jer se tada isuši i izgubi svoju aromu i mekoću. U sredini losos mora ostati nježne narančaste boje. Kad se oboje ispeklo, prebacila sam ih na tanjur, posula kremicom od avokada, lagano posolila i popaprila pa posula listićima svježeg bosiljka. 

Objavljeno 15.06.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija