Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Pečeni oslić na salati

oslic povrce

Moja prehrana, kada nisam na nekom posebnom režimu, uglavnom se svodi na ribu, meso, povrće i jaja. Sve ostalo što jedem je samo povremeno dodavano, ali ovo navedeno je baza svemu.

Kada govorim o ribi onda su to tuna, losos, bakalar, oslić, a onda vikendom odem na tržnicu pa kupim brancin, oradu ili jednostavno - svježe srdele. I ne, nemojte misliti da je riba zaista skupa i nedostupna - kilogram srdela košta 30-ak kuna! 

Ako ne kupim svježu ribu, onda mi je drugi izbor zaleđena Ledova - bakalar, oslić ili losos, svi su mi fini i nisu loše rješenje. 

Evo kako jednostavno pripremiti oslić: 

  • oslić
  • sherry rajčice
  • krastavci
  • zelena salata
  • začini: ružmarin, papar, chilly
  • 1 žlica maslinovog ulja

Oslić narežite na komade dugačke 4-5cm i začinite pa posložite na papir za pečenje ili u vrećicu za pečenje pa stavite u pećnicu koju ste prethodno zagrijali na 180 stupnjeva. 

Oslić će vrlo brzo biti gotov - najlakše ćete to prepoznati po tome što će se početi odvajati od središnje kosti. Kad je riba pečenja, izvadite je iz pećnice i ostavite da se malo hladi. Za to vrijeme na tanjur stavite različito svježe povrće i salate pa preko stavite ribu i prelijte maslinovim uljem. 

Objavljeno 05.09.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija