Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Pečene sardine (bez mirisa po cijelom stanu)

sardine

Ugrabila sam na placu sardine. Nekidan me prijateljica sjetila na njih. Jako ih volim, a otkad sam otkrila da ih mogu peći u pećnici i tako izbjeći miris pečenih riba u cijelom kvartu, jedem ih dosta često, odnosno: kad god ih ima svježih u ribarnici na Jarunu. 

Sastojci: 

  • 200 g sardina
  • povrće po želji
  • maslinovo ulje
  • peršin
  • češnjak
  • limun

Priprema ne može biti jednostavnija: zagrijete pećnicu na 180 stupnjeva, a na protvan stavite papir za pečenje. Na papir posložite sardine i stavite da se peku 15-20 minuta. 

Izvadite ih na tanjur, po želji prelijete maslinovim uljem, limunom, peršinom i češnjakom, dodate malo povrća po želji i imate super obrok. 

Objavljeno 03.10.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija