Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Pašteta od oslića

namaz oslic

Ovaj tjedan mi je prilično obilježen ribom. Prvo je Jura ulovio kapitalca od brancina i donio mi filet, pa sam nakon toga par večeri jela losos, nekad dimljeni, nekad svježi, a onda sam se sjetila da valjda desetljeće nisam jela neki namaz od oslića.

Iako sam oslić svakodnevno jela u posljednjim pripremama za jedno fotkanje i hvatanju što bolje forme, ipak mi ta riba ne pretjerano bogata okusima nije dojadila.

Možda je tajna upravo u tome što oslić nema neki karakterističan okus, pa ga lako drugim okusima svaki put učinite drugačijim i stvorite privid da ne jedete baš svaki dan istu namirnicu... 

Ili sam dovoljno istrenirala mozak da je zadovoljan činjenicom da se radi o nutritivno dobroj namirnici, a uživanje u hrani nije baš uvijek prioritet.. tko će li ga znati. 

Uglavnom, ovaj namaz koji sam napravila će zadovoljiti obje želje: radi se o okusima bogatom namazu, a nutritivno jako bogatom proteinima i zdravim mastima, te s ništa ugljikohidrata. Uglavnom, ovo je izvrstan međuobrok. 

  • 400 g oslića
  • 120 g kremastog posnog sira
  • 2 češnja češnjaka
  • 1 žlica limunovog soka
  • sol, papar, po želji

Oslić skuhate u malo posoljenoj vodi, očistite od kostiju i kožice pa stavite u blender. Dodate sve ostale sastojke i izmiksate dok ne dobijete kremastu smjesu.

Mažete na neke zdrave krekere, ako vas se oni uklapaju u plan prehrane ili npr na kriškice jabuke, svježi krastavac narezan na tanke kolutove... ideja ima puno, samo vam treba malo mašte.

Objavljeno 21.03.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija