Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Oslić s tikvicama u začinima

oslic tikvice

Pisala sam vam već o svojem oduševljenju onim vrećicama za pečenje. Što god sam u njima pripremala, ispalo je super. Vrećica zadrži okus i svježinu pa nema straha da ćete namirnicu isušiti i na taj način, zapravo, uništiti.

Osim različitih vrsta mesa i povrća, u vrećici najčešće pripremam ribu, posebno filete ribe, bez obzira radi li se o bakalaru, osliću ili nekoj drugoj ribi. Jučer sam na večeri bila kod Jelene koja je s jučerašnjim danom krenula s keto dijetom. Večera je prema rasporedu obroka bila rezervirana za oslić i povrće pa smo to i jele. Evo recepta, za 2 osobe:

  • 300 g fileta oslića
  • 240 g tikvica
  • začini: papar, chilly, bosiljak i ružmarin

Svaki komad ribe je začinila i sve stavila u vrećicu. Tikvice je narezala na kockice i također dodala u vrećicu. Vrećicu je zatvorila i stavila u pećnicu prethodno zagrijanu na 180 stupnjeva. Sve je bilo gotovo nakon 20-ak minuta.

Riba je zadržala sočnost, a okusi su se stopili i pred nama je bila fina dijetalna večera.

Objavljeno 01.11.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija