Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Ono kad za doručak jedeš punjene paprike! Ali ne bilo kakve!

Reklo bi se: ono kad legneš u 11 pa se u 5.45 probudiš potpuno naspavana. No, ta neobična situacija ima niz prednosti: 1. na posao dođeš budna i odmorna, 2. imaš vremena za pripremiti doručak za koji treba malo vremena, i 3. čak stigneš prije posla popiti kavu s prijateljima (ako poznaješ ljude koji se ne ustaju 5 minuta prije posla). 

Dakle, 45 minuta sam odvojila za pripremu doručka, a rezultat je: 

Paprika punjena jajem i špinatom

Sastojci: 

  • 2 jaja
  • 2 crvene paprike (veće)
  • 4 kockice smrznutog špinata (oko 100 g)
  • sol i papar, po želji

Pećnicu sam zagrijala na 200 stupnjeva. Paprike sam prerezala po vrhu, i izvadila sjemenku iz njih. (Kod kupnje paprika, birala sam one koje će moći same uspravno stajati dok se budu pekle, što je bitno ako pečete malo komada pa se ne oslanjaju jedna na drugu.) Paprike sam stavila u pećnicu i ostavila da se peku 15-ak minuta. Za to vrijeme sam odmrznula špinat na ploči i iscijedila ga u cjedilu. Paprike sam izvadila van, napunila ih do polovine špinatom, a na to istresla jaje i bjelanjak. Vratila sam sve u pećnicu i pekla još 20 minuta, odnosno dok se bjelanjak nije ispekao, a žutanjak ostao mekan, baš kako treba. 

Objavljeno 10.06.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija