Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Omlet s gorgonzolom i bananom!!

omlet

Volite li se igrati s kombinacijama, okusima i spojiti u obroku naizgled nespojive sastojke? Ako ste na pitanje odgovorili pozitivno onda je ovo što slijedi prava stvar za vas. 

  • 3 jaja
  • 1 žlica kokosovog ulja
  • 1/2 banane
  • 50 g gorgonzole
  • malo soli

Zašto bi jaja trebala biti uvijek pripremljena na neke klasične, monotone načine? Omlet s bananom sam odavno probala, pa sam sad odlučila zaigrati se jednu stepenicu dalje i isprobati u ta jaja ubaciti neki sir. Ali ne bilo koji sir. Ne neki sir s umjerenim okusom, već sir koji ubija aromom - meni jako dragu gorgonzolu!

Gorgonzolu sam narezala na listiće, bananu na kolutove. Ubacila sam sve u prethodno umućena jaja pa dodala soli i sve dobro promiješala. 

Natavi sam zagrijala kokosovo ulje pa istresla jaja i poklopila poklopcem. Nakon 2 minute sam maknula s ploče i ostavila poklopljeno da se sve odozgo dobro upari, a s donje strane ne prepeče. Istresla sam na tanjur i navalila. 

Kakvog je okusa? Gorgonzola je karakteristično moćna, a banana nježna, kremasta i slatka. Jaja ih lijepo sljubljuju u okus koji želite spojiti u svakom zalogaju. Probajte, zaista je jako fino.

 

Objavljeno 14.12.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija