Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Njoki u pestu genovese

pesto njoki

Vikend = opuštanje. Naravno, to ne znači da ćete pokvariti sve što ste preko tjedna dobro napravili, ali se možete malo opustiti i priuštiti si nešto što posebno volite, a zaželjeli ste se toga preko tjedna.

U mom slučaju su vrlo često to - njoki. Istina, da mogu birati to bi uvijek bile mamini, domaći njoki, ali kad situacija to ne omogućava, onda su i kupovni ok. (Zasad sam prelijena da ih počnem raditi sama)

Uz njoke, kao i uz sve ostalo, u mom slučaju ide neki komad mesa. Ovaj put je tu bilo 150 g klasične piletine, pilećih prsa ispečenih na tavi, bez masnoće. 

Njoki su bili simple: skuhani i pomiješani s pestom genovese. OVDJE možete pronaći recepte kako napraviti domaći pesto, a opet - ako ste za to prelijeni, gotovo pesto uvijek možete kupiti. 

Dakle, 

  • 150 g njoka
  • 1,5 žlica pesta genovese

Jednostavno, skuhate njoke prema uputama na pakiranju, procijedite i stavite u zdjelicu pa preko stavite pesto genovese i promiješajte. 

Nakon ovog obroka imate energije za pomaknuti planine ;)

Objavljeno 05.12.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija