Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Moj 1000. blog - hvala vam što učimo i rastemo zajedno!

blog

Prije točno 964 dana, 15. siječnja 2015. godine napisala sam svoj prvi blog. Danas, 4. rujna 2017. godine, točno ovaj koji čitate je – tisućiti. Brojka koja izaziva zaista jako puno emocija: ponos, veselje, entuzijazam… ali prije svega – odgovornost! Odgovornost prije svega i najviše prema čitateljima do kojih stižu moje poruke, pogotovo prema onima koji tek ulaze u svijet fitnessa, brige o zdravlju i svega onoga što nazivamo „zdravim lifestyleom“.

Ja sam se na tom putu našla prije točno 20 godina, u prvom tjednu listopada 1997. godine. Tada sam, naime, prvi put ušla u teretanu, u sklopu odrađivanja satova tjelesnoga na fakultetu. I sjećam se koliko mi je tada sve bilo nejasno, od tih strašnih sprava, velikih utega, kompliciranih pokreta (iskorak mi se činio nemogućom misijom), a kada sam nakon par tjedana prvi put počela s trenericom pričati o prehrani, tek to je bilo jedno novo polje u kojem sam imala milijun pitanja.

Što, kako, kada, zašto… i što će mi se dogoditi ako sve to krenem slijediti? Prije 20 godina, dostupnih informacija je bilo puno manje, a sva iskustva su se dijelila po različitim forumima ili uživo „između serija“.

Upravo zbog tih poput mene prije 20 godina, zbog mladih ljudi koji se zainteresiraju za svijet o kojem pišem, ali i zbog jako velikog broja mojih vršnjaka (35+) koji su tek sada osvijestili da je fizička aktivnost zdrava potreba, a ne moda, a briga i planiranje prehrane (posudice s hranom) ulaganje u zdravlje, a ne modni dodatak, svaki svoj blog pišem pokušavajući biti jasna, jednostavna i realna s obzirom na standarde i okolnosti u kojima živimo.

Najveća nagrada za svaki moj tekst su reakcije ljudi, komentari, sheranja ili postanja fotografija obroka pripremljenih po nekim mojim idejama. Kako sam već jednom napisala, tekstovi postoje onda kada stignu do čitatelja, a ne onda kada ja kliknem „objavi“.

Stoga, svakome od vas pojedinačno, svim mojim neznanim junacima-čitateljima, hvala za svaki pročitani blog, hvala za svaku sugestiju, podijeljen recept, hvala za stotine ideja koje ste vi meni poslali i koje smo zajedno probali. Hvala vam što mi dajete ovu odgovornost kojom se jako ponosim!

Hvala Fitness.com.hr-u na ukazanom povjerenju, hvala na poslu iz snova, hvala što rastemo zajedno, iz dana u dan!

Trudit ću se biti što bolja, zbog sviju nas!

Hvala vam i čitamo se dalje!

Zorana Jagodić

Objavljeno 04.09.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija