Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Mirisi jeseni: Juha od kestena i vrganja

Nakon što nam je prije par dana poslala puslice od kestena, naša Kristina nam je jučer poslala recept za juhu od kestena i vrganja. Može li biti bolja kombinacija plodova koji simboliziraju jesen? 

Kaže Kristina ovako: "Ovo je baš mljac!"

Evo kako ide recept: 

Sastojci: 

  • 300 g kuhanih, očišćenih kestena
  • 200 ml bademovog mlijeka
  • 1 glavica crvenog luka
  • 2 veća vrganja

Izrežite luk i popržite ga na malo maslonovog ulja. Dodajte nasjeckane vrganje te podlijte bademovim mlijekom. Miješajte. Dodajte očišćene kuhane kestene te podlijte vodom. (Ja sam ulila 1 litru zakuhane vode) Neka se krčka nekih 20 min. Posolite, popaprite te stavite malo muškatnog oraščića. Nakon 20-ak minuta pola juhe izmiksajte štapnim mikserom i vratite u ostatak juhe.

Ja sam to tako napravila da bude malo rustikalna, a ne skroz fancy. :)

Omjere vode, mlijeka i začina možemo mijenjati po želji. Na kraju samo u juhu kapnula malo bučinog ulja i baš je mljac!

Objavljeno 30.10.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija