Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Marinirani steak

crveno meso

Goveđi odrezak je kod mene dobrodošao uvijek. Ponekad ga jedem čak i za doručak. Ljubav prema tom komadu mesa ne pita koliko je sati. ;) 

Evo kako ga u zadnje vrijeme najčešće radim. 

Sastojci:

  • 3 žlice soja sosa
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • 1 žlica Worcestershire umaka
  • 1 češanj češnjaka
  • 2 žličice sušenog bosiljka
  • 2 žličice sušenog peršina
  • 1/2 žličice papra
  • 500 g nemasnog goveđeg odreska

Meso narežete na kockice. U vrećicu za pečenje stavite sve začine, pa sve dobro promiješate. Potom dodate meso i promiješate pa ostavite u hladnjaku da se marinira, najbolje preko noći. Ja obično crveno meso jedem za večeru, pa ovo napravim ujutro i ostavim sve u hladnjak, pa je navečer spremno za pripremu.

Navečer je postupak jednostavan. Meso izvadim iz vrećice i bacim na toplu tavu i pečem sa svih strana po par minuta, ovisno koliko jako volite da meso bude pečeno.

Uz ovo meso, povrće birajte po želji. U mom slučaju je to najčešće neka brokula, cvjetača ili prokulice. Najjednostavnije je za pripremu, a nutritivno je savršeno za zadnji obrok u danu.

Objavljeno 28.11.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija