Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Marinirana orada (savršen obrok)

orada u marinadi

Jedem ribu jako često, a zadnjih mjeseci i svaki dan. Pod ribom ne podrazumijevam tunu iz konzerve, da bude jasno.

Ribu volim kupiti svježu, na tržnici, kod svog omiljenog ribara koji će mi savjetovati što je bolje od drugoga.

No, još više od toga volim kad mi moj klijent Jura donese ribu jer tada nema sumnje da je riba svježa i divlja, a ne iz uzgoja.

E sad kad pred sobom imam ovako lijepu oradu, onda joj treba nježno i s poštovanjem i pristupiti.

Potrebno je:

  • 1 orada
  • 3-4 češnja češnjaka
  • mladi luk ili 1/2 glavice luka
  • svježi peršin
  • vlasac
  • sol, papar
  • maslinovo ulje

Ribu sam prvo ostavila par sati da stoji u mješavini svih ovih aromtičnih začina, a onda sam sve zajedno istresla u posudu, prekrila alu folijom i stavila u pećnicu za se peče na 180 stupnjeva, oko 30 minuta.

Uz ovako pripremljenu ribu dovoljna vam je zelena salata. Uživajte u svakom zalogaju i punoći okusa i nemojte više prodavati priču da ne jedete ribu jer ju je komplicirano pripremiti.

Objavljeno 15.12.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija