Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Losos u narančinom soku

losos

"Volim losos, volim naranče, volim začinsko bilje. Ako sve nekako pomiješam, nema šanse da ne uspije dobro...", logika je koju sam slijedila u pripremi sljedećeg recepta. 

Je li bila ispravna? 

Najispravnija na svijetu! Da smijem psovati u blogu, ovdje bih zacijelo iskoristila tu mogućnost da vam dodatno opišem koliko je ovo dobro! 

  • 300 g fileta lososa
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • sol, papar, po želji
  • 2 češnja češnjaka
  • 2 žličice svježeg ružmarina
  • 1,5 žličica ribane kore naranče
  • 200 ml cijeđenog narančinog soka
  • 1 žlica cijeđenog limunovog soka
  • 1 žlica meda

Na tavi zagrijte maslinovo ulje pa svaki komad lososa posolite i popaprite pa ispecite sa svake strane po 2 miute, pa izvaite na tanjur. U tavu stavite na sitno narezan češnjak i ružmarin pa dinstajte 20-ak sekundi, samo da češnjak postane staklast. Dodajte narančin i limunov sok, koricu naranče i med pa promiješajte, dodajte losos pa ostavite da se malo krčka. Kad je gotovo, losos izvadite na tanjur pa žlicom po njemu prelijte narančin sok. 

Objavljeno 25.03.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija