Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Losos s hummusom u blitvi

Postoje oni neki ljudi koje upoznate u životu i odmah, od prvoga trena, shvatite da vam se sviđa neki njihov mir koji nose u sebi, energija kojom zrače... Prošle godine sam na Fitness&Aerobic Campu u Vodicama upoznala mnoge drage ljude, ali postoji jedna osoba koja me oduševila tada i koja me oduševi svaki sljedeći put kad se sretnemo. 

Njezino ime je Biljana Dorotić Džolić i učiteljica je joge i pilatesa. 

Istina, mnogi će reći "pa naravno da zrači mirom i pozitivnom energijom, kad je učiteljica joge", ali nisam sigurna je li to joga učinila Bilji, ili je Bilja jednostavno takva! No, nije ni važno!

Upoznale smo se za večerom, sjedile smo satima i pričale o svemu i svačemu, od recepata do smisla života: I svaki naš sljedeći susret je sličan. 

Je li vam dovoljno reći da je Biljana uspjela nešto što mnogi nisu: uspjela je osobu koja 18 godina ide u teretanu, nagovoriti da krene s - jogom! I još važnije, prezentirala je jogu tako da je ova osoba odlučila na jogu ići redovito!!! O tome iskustvu ću vam pisati ovih dana... 

Danas s vama dijelim jedan Biljin recept koji sam dobila prije par dana, a koji je jako jako fin i nutritivno kvalitetan. 

Losos s hummusom u blitvi

  • 150 g lososa
  • 10-ak većih listova blitve
  • hummus

Recept za hummus možete pročitati OVDJE

Listove blitve poparite u vreloj vodi pa izvadite na dasku za rezanje. Svaki list namažite malo debljim slojem humusa pa ga uvrnite kao palačinku. Potom tu "palačinku" narežite na centimetar debele "rolade". 

Losos samo bacite na zagrijanu tavu i pecite sa svake strane oko 2 minute. 

I to je to. 

Hvala Biljani na receptu i na divnoj energiji kojom zrači!

Objavljeno 20.10.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija