Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Losos na poriluku i mrkvi

losos prva

Opet losos. Uvijek losos. U mom slučaju, losos je dobrodošao - uvijek. Na popisu najdražih namirnica losos u mom slučaju zauzima prvo mjesto. Dimljeni, svježi, kakav god, samo da ga ima dovoljno puno i dovoljno često. 

Ovaj put sam isprobala jednu novu kombinaciju: losos na poriluku. 

Nije to baš neka posebna ni egzotika niti je okus na koji se treba posebno pripremati, ali je kombinacija koju ja nisam nikada probala, pa eto - da vidimo kako će to ispasti: 

  • 150 g lososa
  • 2 šake poriluka, narezanog na što tanje
  • 1/3 mrkve
  • 1 žličica svježeg peršina

Pećnicu sam zagrijala na 180 stupnjeva. 

Poriluk sam narezana na što tanje sam uspjela. Mrkvu također, na kolutove debele oko 1-2mm. Na aluminijsku foliju sam složila poriluk i mrkvu pa na to stavila losos i njega premazala peršinom pa foliju dobro zatvorila sa svih strana. 

Stavila sam u pećnicu na nekih 20 minuta. Izvadila, pretresla na tanjur i jela. 

losos

Objavljeno 20.12.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija