Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Losos iz pećnice sa svježim povrćem

losos povrce

Losos najčešće pečem nabrzinu, u tavi. No, ponekad, ako imam vremena, stavim ga u protvan, pokrijem i pečem u pećnici. Tada bude sočniji i više nekako nalik kuhanom, nego pečenom. 

  • 200 g lososa
  • svježa rajčica
  • svježi krastavac 

Losos stavite na protvan i pokrijte poklopcem ili alu folijom pa stavite u pećnicu, na 180 stunpjeva, oko 20 minuta. Uz losos servirajte svježe rajčice i krastavce ili bilo koje drugo svježe povrće koje imate kod kuće. 

Eto, u 20 minuta, pred vama je izvrsna večera i jako malo isprljanog posuđa. Savršeno zar ne? ;)

Objavljeno 27.07.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija