Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Ljetni obrok: oslić s cherry rajčicama

oslic

Ponekad mi se čini da mi je život u posudicama. Znate, onim plastičnim posudicama u kojima se nosi hrana. Imam ih 40-ak, različitih veličina, oblika, dubine, boje i nikada ih nema dovoljno. Uvijek nedostaje baš "ona jedna" u koju bi sve lijepo stalo. A imam ih svakakvih, od skroz malih u koje stane jedna mjerica proteina, do onih velikih s pregradama u koje stane hrana za cijeli dan.. 

Danas sam u jednoj od posudica donijela oslić. Mislim da ću nakon ove dijete oslić malo "zaboraviti". Kad njega pojedete samo ste se zavarali da ste nešto jeli. Istina, nije toliko kriv oslić, koliko količina koju ja jedem. Ipak, istini za volju, unatoč količini, tih par zalogaja koje pojedem je okusom - jako dobro. A istovremeno, oslić je toliko jednostavno pripremiti da je to prava divota.  

Sastojci: 

  • 200g fileta oslića
  • bosiljak, peršin
  • 150 g cherry rajčica
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1/2 žlice aceta balsamica

Pećnicu zagrijete na 180 stupnjeva, pa oslić stavite na protvan, na papir za pečenje i pospete s malo bosiljka i peršina. Nakon 10-ak minuta oslić je gotov. Ne smijete dozvoliti da se prepeče jer će se isušiti. 

Kad je oslić bio gotov spremila sam ga u posudicu i ponijela na posao. Na poslu sam oslić usitnila, dodala na četvrtine narezane cherry rajčice pa ulje i aceto. Promiješala sam i uživalau  ovom svom malom dijetalnom obroku. 

Objavljeno 11.07.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija