Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Kruške punjene posnim sirom

punjene kruske

Pitala je nekidan kolegica Nikolina, koje je trenutno sezonsko voće. Svi u uredu smo na trenutak zašutjeli, pa smo se nekako složili da je ovo vrijeme krušaka. Razgovor se nije nastavio u nekom konstruktivnom smjeru, ali je meni nekako ostala "na nepcima" želja za kruškama. 

Palo mi je na pamet napraviti nešto najjednostavnije na svijetu. 

  • 5 krušaka
  • 150 g posnog sira
  • cimet
  • malčice meda

Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva. 

Kruške prerezati na polovice i izdubiti tako da u svaku krušku stane barem jedna žlica posnog sira. Po vrhu stavite malo cimeta i meda. 

Kruške stavite na protvan pa stavite u pećnicu na 15-ak minuta. Kad su gotove, izvadite i pustite da se malo ohlade pa navalite. 

Ako možete, jedite toplo jer su tad najfinije. 

Objavljeno 17.10.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija