Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Kremasti avokado punjen piletinom i posnim sirom

avokado piletina

Nakon recepta za Eggocado - avokado punjen jajetom, Jelena nam je poslala i drugi recept, odnosno odgovor na pitanje: a što si napravila s drugom polovicom avokada?

Prva je dakle završila u doručku, druga je izvrsno poslužila za ručak.

Jelena je svoj recept nazvala Mr. Creamy Avocado.

Recept: uzmete drugu polovicu avokada – kao i prvu, izdubiti za dovoljno prostora za punjenje: kuhana piletina (npr. 60 g) iskomadana na trakice i 100g posnog krem sira i nasjeckane sušene rajčice, papar i čili.

Sve izmiješati i time napuniti avokado, posipati parmezanom i u zagrijanu pećnicu dok ne porumeni. Jesti žlicom i postrugati sve do kore :)

Objavljeno 19.10.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija