Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Kelj s jajima i sušenom govedinom

jaja kelj

Ovako pripremljena jaja možete jesti za doručak, ali i za bilo koji drugi obrok. Vjerojatno neće biti po volji onima koji ne vole gorkastu aromu kelja, ali svi drugi će uživati. Meni se jako svidjela Darkova ideja, pa je dijelim s vama: 

Sastojci:

  • Kelj
  • Jaja
  • Sušena govedina

Ako imate dobru tavu na koju se ništa ne lijepi slobodno sve pecite bez kapi ulja. 

Kelj stavite na vruću tavu i prelijte ga vodom. Vode neka bude dovoljno da ona prekrije dno i počne pariti jer ne želimo da se kelj prokuha. Skroz malo, zbog govedine, posolite i popaprite sve i pričekajte da voda ubrzo ispari.

Dodajte sušenu govedinu i istucite jaja. Broj jaja sami odredite. Ja volim da jelo kelj s jajima, a ne jaja s keljom! Zato stavljam na šaku nasjeckanog kelja jedno jaje, ali vi slobodno po želji prilagodite omjer jaja i kelja.

Sve lagano miješajte na laganoj vatri dok od jaja ne dobijete kajganu željene tvrdoće.

Evo u par minuta imate zdravi, zeleni i fini doručak koji se možda neće svidjeti baš svim vašim ukućanima. Ali ako volite kelj vama će nesumnjivo biti odličan.

Izvor: Darkova web kuharica 

*Fotografije su pod copyrightom autora i nije ih moguće preuzimati.

Objavljeno 10.05.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija