Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Kako savršeno ispeći kvalitetan komad crvenog mesa?

Prijatelj Luka me naučio kako najbolje spremati kvalitetan komad mesa. Cilj je kod ovakvih komada uvijek isti: meso mora biti srednje pečeno, tako najviše volim. Volim da je unutrašnjost još pomalo "živa", ali pritom ne i presirova. 

Fora je u ovome: 

Dobro zagrijem tavu i meso pečem par minuta sa svake strane. Do kse meso peče, zagrijem pećnicu na 200 stupnjeva. Nakon što se meso peklo par (3-4) min sa svake strane, stavim ga na protvan i u pećnicu na još 15-ak minuta.

Nakon toga, meso izvadite na dasku ili tanjur i pustite da odstoji par minuta, da se sokovi stope i ocijede, ako ih ima.

Na taj način meso bude, po mojem ukusu - savršeno! 

teleci kotlet

Uz ovakav komad mesa, jedino što trebate je neka salata. Ja volim staviti po mesu malo češnjaka i peršina. 

Za koji je ovo obrok najbolje jesti? 

Za svaki! ;)

Objavljeno 24.01.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija