Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Kako oprati posudu od blendera bez puno muke?

blender pranje

Prvi i najvažniji mali kućanski uređaj je - blender! Bez blendera nema života, moglo bi se reći. Bez blendera bih nekada mogla - umrijeti od gladi. 

Kad ujutro ustanem u posljednji tren, najlakše je ubaciti par sastojaka u blender i napraviti si smoothie koji mogu ponijeti sa sobom na posao, popiti ga po putu, u tramvaju... A kad se govori o smoothiejima, idejama nema kraja, od onih s bananom, narančom, breskvom, povrćem... 

Osim smoothieja, u blenderu radim domaći maslac od kikirikija ili suncokretovih sjemenki, miješam različite smjese za kolače ili jednostavno, napravim proteinski smoothie...

NO, uz svu sreću koju blender može stvoriti postoji i jedan problemčić, a to je pranje blendera! Kako je to uvijek nespretno, a pogotovo onda kad u jurnjavi samo istresem smjesu u čašu i odjurim, a na povratku kući dočeka me skorena posuda od blendera, a kuća puna svakojakih mirisa. Strašno!

No, evo pronašla sam video s nekoliko super savjeta, kako oprati posudu od blendera na najbrži i najjednostavniji način. Isprobala sam gotovo sve i - nema više problema! Istina, najbolje je primijeniti ovaj prvi: oprati blender čim smjesu istresete, ali u donjem videu pogledajte kako oprati blender koji se skorio!

VIDEO:

 

Objavljeno 19.01.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija