Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Kad dosade jaja na oko: Omlet s mozzarellom i rajčicom ;)

jaja rajcica mozzarella

Moram priznati, teškom mukom, da je i meni malo puna kapa jaja za doručak. Jedanput sam izračunala okviran broj da godišnje pojedem oko 2500 jaja! Zamislite na hrpi 2500 jaja! Ili, zamislite 250 onih kartonskih kutijica po 10 jaja! Strašno!

No, iako mi se jutros nisu jela jaja, ipak sam ih pojela još jedanput! I zapravo, na kraju su ispala tako fina da mi nije bilo žao tog početnog nagovaranja same sebe. 

Evo što sam danas utrpala u omlet:

  • 3 jaja
  • 2 bjelanjka
  • 50 ml malomasnog ili zobenog mlijeka
  • 1 čajna žličica svježeg bosiljka
  • 1 rajčica, narezana na kockice (ili 2-3 cherry rajčice)
  • 1 mala mozzarella, narezana na kockice
  • sol i papar, po želji
  • malčice kokosovog ulja

Na tavi sam zagrijala malo kokosovog ulja. Jaja i bjelanjke sam izlila u zdjelu i umutila pa dodala sve ostale sastojke i izlila na tavu kad se ulje zagrijalo. Poklopila sam i ostavila 3-4 minute da se s donje strane zapeče, a s gornje upari tako da je jaje gotovo. I to je to. 

Eh, sreća je kad ti je jedina jutarnje briga imaš li jaja u frižideru!

Objavljeno 06.11.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija