Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Juha od bundeve i đumbira

juha

Kopirat ću vam kako je tekla komunikacija (bez lektoriranja): 

"E, jutros sam mislila da ću se razboliti. ali onda sam se sjetila juhe od bundeve i đumbira. Fantastična je. Slatko. Ljuto. Slano. Sexy."

Prevrnula sam očima. Opet moram pisati molbe da napiše recept. Ali prije nego sam to natipkala stiže nastavak. 

"Trebaš:

  • grincajg za juhu
  • 1 hokkaido buču
  • komad đumbira cca 2x4cm 
  • manju glavicu luka
  • bučine sjemenke
  • kokosovo mlijeko (ono iz limenke koje je gusto)

juha

Buču prereži i izvadi koštice. Nasjeckaj na kockice i stavi kuhati tako da je voda prekrije.

Dok se kuha, zdinstaj luk, mrkvu, celer, korijen peršina i korabicu (to sve dobijes u grincajgu).

Nakon nekih 15-20 min kuhanja ubaci sve k buči. 

Oguli đumbir, nareži na kockice i dodaj u lonac. Posoli popapri po želji. 

Sve skupa kuhaj još 10-ak minuta. Nakon toga zblendaj štapnim mikserom, a ako treba vode dodaj  da ti bude gusta koliko želiš. 

Bučine sjemenke poprži na tavici dok ne počnu krckati, pa ih ubaci u juhu, poškropi kokosovim mlijekom i uživaj. 

I budi mi zdrava."

Hvala T i živjela 100 godina!

Objavljeno 21.10.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija