Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Još jedna ideja kako pojesti posni sir!

Pisala sam već o načinima na koje jedem posni sir koji je, budimo realni, baš jako dosadan! Srećom, upravo zbog tog dosadnog okusa, može ga se miješati sa svime i svačime pa se tim malim eksperimentima dobiju super kombinacije u kojima na kraju - uživam. A što je ljepše kad je prehrana u pitanju od toga da unosite kvalitetne i proteinima vrijedne obroke, a pritom su još i fini!?

Danas sam tražila neku fotku u kompu i slučajno naletjela na jedan recept koji sam neko vrijeme radila, pa - zaboravila. 

Posni sir s jabukama i bademima

Fino je, slatko i spremno za konzumaciju u 5 minuta. 

Treba vam: 

  • 200 grama posnog sira (ili koliko već planirate pojesti)
  • 1 jabuka, oguljena
  • 10 badema, nasjeckanih na što sitnije
  • par badema, cijelih
  • cimet
  • stevija, po želji

Posni sir istresete u posudu. Oguljenu jabuku narežite na manje kockice pa ubacite u posni. Isjeckane bademe također ubacite u posni. Po želji dodajte malo stevije. Sve dobro izmiješajte. Po vrhu pospite cimet i cijelim bademima. Cimet jako volim, pa ne štedim na njemu nikad. Od viška cimeta glava ne boli! 

Ako imate vremena, smjesu ostavite malo u hladnjaku, da jabuke otpuste tekućinu i sljube se s posnim, a da bademi malo omekšaju. Ova kombinacija je meni često bila za doručak ili za međuobrok. 

Probajte pa javite dojmove. 

Objavljeno 27.04.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija