Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Jednostavna piletina s povrćem

piletina povrce

Ponekad jednostavno sve natrpam u dublji protvan, ubacim u pećnicu i nakon 15-20 minuta imam gotovo obrok. Rezultat je mješavina sastojaka koji su međusobno izmijenili okuse i stopili se i - jako malo prljavog suđa. 

Što sve potrpam?

  • pileća prsa
  • papriku
  • glavicu luka
  • tikvicu
  • cvjetove brokule
  • rajčicu
  • začine: sol, papar, bosiljak, peršin, crvenu papriku
  • maslinovo ulje

Prvo sve narežem na kockice pa stavim u posudu pa dodam začine i ulje i sve dobro promiješam. Sve istresem u protvan i stavim da se peče u pećnici na 180 stupnjeva 20-ak minuta, odnosno dok piletina nije gotova. 

Ako mi je potrebno, dodam malo riže ili tjestenine, ali super je i bez nje. 

Objavljeno 13.07.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija