Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Jaja s lukom

kajgana

Povratak u europsku stvarnost za mene znači i povratak starim navikama, kako prehrambenim, tako i onima vezanim uz trening, posao i životni ritam. U Zagreb smo sletjele u nedjelju poslijepodne, u ponedjeljak u 9 sam bila u uredu - kao da se ništa dogodilo nije. ;) 

Novi radni tjedan započeo je doručkom - jajima. Istina, jajima su počinjala i moja azijska jutra, ali je uz njih bilo i egzotičnog voća i svakojakih drugih, neobičnih i neuobičajenih namirnica i kombinacija. 

Zagrebački doručak s jajima je bio jednostavan i brzo gotov:

  • 3 jaja
  • 1 mala glavica luka
  • 1 mala rajčica
  • žličica maslinovog ulja
  • malo soli i papra
  • 1 feta proteinskog tosta

Tost sam stavila u toster. Luk sam narezala na trakice pa u tavi zagrijala maslinovo ulje i ubacila luk da se malo omekša. Za to vrijeme sam dobro umutila jaja i kad je luk bio spreman, prelila ih preko luka i uz miješanje spekla kajganu. 

Tost sam stavila na tanjur, preko sam stavila jaja i po vrhu rajčicu pa sam malo sve posolila i popaprila. 

Objavljeno 01.03.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija