Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Ima jedan lijek, lijek koji liječi sve. Znate li koji (a nije sex)?

Ima jedan lijek, lijek za sve - zove se Biftek. Da, njegovo veličanstvo Biftek liječi sve. Ne, čokolada. Ona samo privremeno zaliječi stvari, a kad vas nakon početnog naleta sreće, zapljusne inzulinska tjeskoba, čini vam se da je smak svijeta.

Dakle, biftek. 

Kad usred noći dođete kući i mrak se nadvije ne samo nad vaše prozore, već i nad vašu glavu (a takve dane svi imamo, koliko god se na društvenim mrežama pokušali drugačije prikazati), dobro je imati komad mesine i počatiti se njime. Za miran san ili drugačiju perspektivu stvarnosti koja se do prije nekoliko trenutaka činila strašnom, biftek je najbolje rješenje. On je najbolji prijatelj kojem možete pohrliti u bilo koje doba dana ili noći, koji nikada nema isključen mobitel i koji vam nikada neće reći da mu idete na živce. Biftek sve trpi ;)

Kad usred noći dođete kući, biftek će s radošću poskočiti na ugrijanu tavu i u samo par minuta koprcanja na sve strane, on će vam se podati u svoj svojoj raskoči, bogatstvu okusa i aroma.  

Znam da će me nakon ovoga teksta neki vegetarijanci razapeti na biljni križ, ali žao mi je braćo i sestre, moja je stvarnost srednje pečena, ponekad i lagano krvava. I da, nekad je puštala zvukove, danas ih puštam ja, nakon što svojim nepcima prinosim ovu goveđu žrtvu. 

No, da ravnoteža svijeta bude zadovoljena, žrtvovala sam i malo brokule. Za boju na tanjuru. 

Komad od 300-tinjak grama je noćas završio u tavi. Par minuta na jednoj, par na drugoj strani, pa par minuta sa strane na dasci, da se okusi stope i biftek predahne dok ne završi pod nožem, a potom među očnjacima. Brokula se skuhala, tek toliko da je uzavrela voda okupa, kako bi se zadržala struktura. Narezala sam je ranije na sitno, pa joj je zaista jako malo trebalo da krikne - dosta. 

Sve je završilo na tanjuru, nekoliko minuta kasnije i u želucu. Tjeskobu je zamijenio visokokvalitetan proteinski obrok. 

Bilo je 4 ujutro, legla sam u krevet nakon ove gozbe i život je bio lijep, a jarunska noć prekrasna. 

 

Objavljeno 22.09.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija