Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Hrskavi losos u medu s keljom

losos kelj

Opet ja s lososom. 

Zaista ga jako volim. Zapravo, mislim da je losos meni najdraža namirnica. Od svih namirnica koje sam u životu probala. 

Do te mjere ga volim da bih ga jela svaki dan, u svim obrocima u danu, od doručka, međuobroka... 

Obično ga radim najjednostavnije, samo ga bacim na zagrijanu gril tavu i nakon 2 minute okrenem na drugu stranu i to je to. Ovaj put sam se malo poigrala pa sam ga ispekla u marinadi od limuna i meda. Evo kako: 

  • file lososa (oko 150 g)
  • 1 žlica meda
  • 1 žličica limunovog soka
  • 1 češanj češnjaka
  • malo soli i papra
  • 150 g kelja, narezanog na trakice

U maloj posudi sam promiješala med, limunov sok, na sitno nasjeckan češnjak, sol i papar. Losos sam stavila u posudu i prelila ovom marinadom pa ostavila oko pola sata da se okusi sljube. 

Pred kraj sam narezala kelj na trakice i stavila da se kuha. Kad je kelj gotov, procijedite ga i dodajte malo maslinovog ulja. 

Nakon toga sam napravila uobičajen postupak, zagrijala tavu, izvadila losos iz marinade i ispekla ga sa svake strane 2-3 minute. Ja volim da je ovaj ljepotan u sredini sočan i mekan, pa ga uvijek malo slabije pečem. 

Izvadila sam losos na tanjur, dodala kelj oko njega i krenula jesti. 

I to je to. 

Objavljeno 22.11.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija