Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Guacamole s dimljenom tunom

tuna avokado

Ovaj recept mi je poslala naša Josipa iz Šibenika. Fotka izgleda prekrasno, a kad vidite sastojke bit će vam jasno da je i okus sigurno divan. Dodatno, Josipa uvijek nešto fino kuha pa je i to garancija dobrog okusa.

Priprema je jednostavna i sve je brzo gotovo, a ako se malo potrudite i vizualno će ovaj obrok izgledati krasno, pa ga možete servirati i nekim gostima: 

  • 1 avokado
  • 1 rajčica
  • 1 glavica luka
  • 1 limenka tune (dimljena ili u salamuri pa dobro ocijeđena)
  • limunov sok
  • maslinovo ulje
  • začini: sol, papar, peršin
  • sjemenke: buča, sezam, suncokret

Avokado mora biti jako mekan da bi ga se moglo dobro i lako izgnječiti do kašice. U njega se doda na kockice narezana rajčica i luk pa potom i svi ostali sastojci. 

Sjemenke su lagano tostirane da im se naglasi okus. Sjemenke se nakon oblikovanja smjese, pospu po smjesi i sve se po vrhu, za dekoraciju, prelije s malko aceta balsamica. 

Objavljeno 04.05.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija