Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Gazpacho s lubenicom

Jučer sam poslije treninga bila pozvana na druženje kod prijatelja. Baš smo u jednom trenutku, odmah na početku večeri, komentirali kako volimo ta druženja koja ljudi počnu organizirati nakon što navrše tridesete. Lagane večere u mirnom okruženju, dobra klopa, ugodni razgovori... Nema više potrebe za tulumarenjem do jutra (iako nam se i to nekad omakne), a drugi dan smo svi na poslu, prisebni i na vrijeme. 

Skupilo se osmero ljudi, a naša domaćica Ana je u jednom trenutku iznijela jelo na koje smo prvo svi bili skeptični, a već nakon par minuta smo shvatili da je njezin "eksperiment" uspio te je ocijenjen čistom peticom. 

Fotkala sam i na papirić zapisala recept za koji je Ana naglasila da je "jednostavan do idiotizma" 

Gazpacho s lubenicom

Sastojci (za 8 ljudi):

  • 2 velike rajčice, prokuhane, oguljene
  • 1 ljuta papričica
  • 600 g lubenice, narezane na kockice
  • 2 čajne žličice vinskog octa
  • 4 žlice nasjeckanog luka
  • 1 krastavac, oguljen i nariban
  • 50 ml maslinovog ulja
  • peršin, sol, papar
  • 100 g feta sira, umrvljenog

Postupak: 

U blender ubacite rajčice, chilli papričicu i polovicu kockica lubenice. Dodate vinski ocat i maslinovo ulje i sve dobro izblendate. Dodajte krastavac, luk i začine. Miksajte dok ne dobijete kašastu i jednoličnu smjesu. Razdijelite u tanjure pa u svaki dodajte podjednaku količinu preostalih kockica lubenice i umrvljen feta sir. 

Neobično je i jako fino! I gotovo za 15 minuta! 

Objavljeno 31.07.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija