Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Frangollo - kanarski specijalitet koji morate probati!

proso kaša

Volim isprobavati specijalitete različitih kuhinja, bilo to po različitim nacionalnim restoranima, bilo isprobavajući različite recepte koje pronađem na netu. 

Nedavno sam, guglajući recepte koji sadrže proso pronašla super recept koji je - kanarski specijalitet i odmah sam ga odlučila isprobati. Iako je to njihov desert, po sastavu može biti i izvrstan doručak. 

Probajte i uživajte!

(U originalan recept ide bijeli šećer i maslac, a ja sam to malo prilagodila mijenjajući šećer sa stevijom, a maslac s kokosovim uljem.)

Sastojci: 

  • 150 ml bademovog mlijeka
  • 30 g prosa
  • stevija
  • 1 žličica kokosovog ulja
  • 15 g grožđica ili nekog drugog sušenog voća
  • cimet
  • malo naribane korice limuna
  • 1 žumanjak

U posudici sam zagrijala mlijeko umutila kokosovo ulje, steviju, cimet i naribanu koricu limuna. Potom sam stavila proso da se kuha. Kad se smjesa ukuhala, a proso je skoro gotov, istresla sam žumanjak pa miješala dok se sve ne umiješa. Na kraju sam dodala i grožđice i sve dobro promiješala.

Umjesto grožđica možete dodati neko drugo sušeno voće, a možete dodati i na sitno nasjeckanih badema, kako ide u priginalan recept. 

Jedite toplo. 

Objavljeno 17.10.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija