Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Domaća čokolada za prste oblizati!

domaca cokolada

Događa li vam se često, kada čujete koje je netko profesije, da odmah obratite pozornost koliko mu to utječe na svakodnevno funkcioniranje? Primjerice, znate li da je netko profesor hrvatskoga jezika, očekivat će da se lijepo izražava, od osobnog trenera očekujete da je u dobroj formi, a od liječnika da je zdrav i zdravo se hrani.

Ono što dobijete kada vam osoba potvrdi to očekivanje, svakako je povezano s većim povjerenjem u osobu i njezino profesionalno znanje.

Maja je liječnica i vjerujte mi, kada jednom dođete kod nje na pregled - jasno vam je da zna što radi i osjećate se sigurno. A kada vidite što Maja kuha i jede, znat ćete da i hranom zna ugoditi svojim nepcima i doprinijeti zdravlju, a upravo je ovo potonje ono što od liječnika često očekujemo.

Maja nas je ovih dana oduševila svojom domaćom čokoladom

  • 1/2 šalice kakao maslaca
  • 3 žlice rižinog slada
  • 1/2 šalice kakaa u prahu
  • 1/3 žličice cimeta
  • 1/3 žličice đumbira u prahu
  • malo ekstrakta vanilije
  • sjeckani bademi

U posudici na laganoj vatri otopite maslac, dodate sve ostale sastojke i miješate dok ne dobijete jednoličnu gustu smjesu. Smjesu potom ulijete u npr. kalupe u kojima su bile neke čokoladice ili kalupe za led, malo ohladite na sobnoj temperaturi pa potom stavite u hladnjak da se stvrdnu.

U samo pola sata, nakon hlađenja, pred sobom ćete imati vrhunske čokoladice, bez dodatnih šećera i različitih nezdravih sastojaka.

Hvala Majo!

 

Objavljeno 11.09.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija