Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Dinstano povrće pod poširanim jajetom

posirana jaja

Poširano jaje je, kad se ispraksirate s pripremom, pravi hit! Recept po kojem ja pripremam poširana jaja je sljedeći: 

U kipuću vodu stavite sol, papar u zrnu i lovorov list. Razbijte jaje direktno u kipuću vodu i žlicom skupljajte bjelanjak oko žutanjka, da ostane jedna cjelina. Jaje trebate kuhati na ovaj način ovisno koliko želite za žutanjak bude tvrd (cca. 1 minuta). 

  • 2 jaja
  • 100 g hokkaido buče
  • 2 šake listova kelja
  • 2 žlice suncokretovih ili bučinih sjemenki
  • 1 žličica kokosovog ulja
  • sol, papar

Za pripremu ovog recepta, hokkaido buču sam narezala na kockice i stavila da se ukha u kipuću malo posoljenu vodu. Kad je buča bila toliko kuhana da se ne raspada, ocijedila sam je i stavila sa strane. Na tavi sam zagrijala malo kokosovog ulja pa istresla buču, na trakice nasjeckane listove kelja i cherry rajčice. Na kraju sam dodala i sjemenke suncokreta (može i bučine golice, ovisi što imate pri ruci). 

Kad se povrće izdinstalo (ako je potrebno dodajte malo vode), istresite ga na tanjur, a preko stavite poširana jaja. 

Objavljeno 05.12.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija