Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Da zadrži sočnost: Piletina u limunu i đumbiru

piletina limun

Problem kod piletine jest što se često presuši pa je jedete, a imate osjećaj kao da grizete đon od cipele. No, postoje načini da se izbjegne to uništavanje kvalitetnog izvora proteina. 

Jedan od načina na koji možete zadržati sočnost mesa jest da ga pripremite u limunu. Ja sam naišla na taj recept prije par dana, probala jučer, pa danas dijelim s vama: 

  • 2 komada pilećih prsa
  • 1,5 žlica gheea ili kokosovog ulja
  • par komadića đumbira
  • naribana korica 1 limuna
  • malo soli i papra

Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Na manji protvan stavite pileća prsa, preko njega rasporedite naribanu koricu limuna i đumbir. Posolite i popaprite po želji pa preko svega stavite ulje. 

Pecite u pećnici 20 minuta, pa ostavite pokriveno još 15 minuta, da se upari i ostane vlažno. 

Uz ovaj komad mesa, dovoljna vam je zečena salata, a ovisno o nutritivnim potrebama možete dodati i porciju riže. 

Objavljeno 17.11.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija