Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Čokoladna kaša od kvinoje

kvinoja kaša

Ovaj doručaj je ukusan, zdrav, čokoladan, topao, nije presladak i savršen za ove jesenske dane. Ako nikada dosad niste jeli kašu od kvinoje, tada je pravo vrijeme da je probate jer je ovo kombinacija koju ćete svi zavoljeti.

 

  • 40 g kvinoje
  • 60 ml bademovog/zobenog ili nekog drugog mlijeka
  • 60 g kokosovog mlijeka
  • 1 žlica kakaa u prahu
  • stevija ili drugo sladilo po želji
  • ekstrakt vanilije
  • borovnice
  • bademi

Ja kvinoju uvijek namočim preko noći da se omekša i lakše/brže skuha. Ujutro je procijedim i stavim kuhati u mlijeku u koji sam umiješala kokosovo mlijeko. Kuhala sam koliko je pisalo na pakiranju kvinoje uz povremeno miješanje. Na kraju je bitno da kvinoja bude u jako malo mlijeka u kojem ćete umiješati sve ostale sastojke osim borovnica i badema. 

Kada ste sve dobro promiješali, istresite kašu u zdjelicu. Ako vam je prerijetko, dodajte malo mlijeka pa promiješajte da se razrijedi. Na kraju, po vrhu stavite nasjeckane bademe i borovnice. 

Objavljeno 19.09.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija