Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Čitateljica šalje: Ždrebetina s povrćem, rikulom i malo tjestenine

Čitateljica Žana Kadrić, osobna trenerica i fizioterapeutkinja iz Rijeke nam je poslala svoj recept za ždrebetinu s povrćem, rikulom i malo tjestenine. Ovaj obrok možete jesti prije ili poslije treninga, kako biste dobili energiju za trening ili obnovili zalihe glikogena te se opskrbiti iznimno kvalitetnim proteinima. 

Poruku prenosimo u cijelosti:

"Ždrebetina je vrhunsko meso, bogato proteinima. U kombinaciji s povrćem i malo tjestenine, dobila sam iznimno kvalitetan obrok, koji nutritivno nema zamjerke: puno proteina, ugljikohidrati u dovoljnoj količini i jako malo masti.  

Sastojci:

  • 200 g ždrebećeg mesa, izrezano na kockice
  • 1 mrkva izrezana na kolutiće
  • 1/2 rajčice
  • 1 mladi luk, sitno izrezan
  • 50 g tjestenine 
  • malo svježe rikule
  • papar, sol
  • sušeni ružmarin

Na teflonu premazanom s malo maslinovog ulja sam propržila mladi luk i mrkvu. Kad se malo zažutilo dodala sam meso. Sve sam poklopila, prelila s malo vode, da se više skuha nego speče i meso pusti sok, te na kraju dodala pola rajčice.

Pred kraj kuhanja dodala sam prethodno skuhanu tjesteninu, malo svježe rikule, papra i sušenog ružmarina.

Uslast!"

Hvala Žana!

Objavljeno 13.08.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji5komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji5komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija