Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Čitateljica šalje: Zdrava pizza bez brašna

Vikend je za mnoge vrijeme kad će pojesti nešto čega su se kroz tjedan posebno zaželjeli. Mnogi odabiru pizzu. Naša čitateljica Sandra iz Rijeke poslalanam je ideju za zdravu pizzu, bez brašna. Tijesto se radi od cvjetače! 

Sandrinu poruku prenosimo u cijelosti:

„Tijesto: u sjeckalici sam obradila cvjetaču, ali može je se izribati i na ribež. Stavila sam je potom u kipuću vodu i kuhala tri minute. Procijedila je kroz krpu i rashladila kroz mlaz hladne vode. Zatim je treba dobro procijediti, istisnuti svu vodu kroz krpu. Dobivenu smjesu cvjetače, 2 jaja, 2 žlice parmezana i 2 žlice mljevenih badema fino obraditi rukom u tijesto. Utisnuti ga u pleh na papir za pečenje.  Staviti peći na 180 oko 15 do 20 minuta pa podignuti na 200 još 10 do 15 min. Kada porumene rubovi gotovo je za nadjev.

Nadjev: sjeckanu rajčicu popržiti s češnjakom na maslinovom ulju, dodati bosiljka. Dakle, kad se tijesto speklo malo ga poškropiti maslinovim uljem i namazati umakom od rajčice i staviti mozarelle i šunke. Ponovno sve staviti u pećnicu i zapeći na 200 oko 10 min.

I to je to. Pizza je gotova!“

Objavljeno 15.08.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija