Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Čitateljica šalje: Losos s kvinojom s prženim bademima i tikvicama

Naša čitateljica Biljana nam šalje svoj recept za ručak. Kopiram poruku u izvornom obliku: 

"Šaljem vam jedan recept za koji bih rekla da se radi o jednom od najfinijih jela koje sam u životu jela.

Svi sastojci su u omjeru "od oka":

  • bademi - da prekriju dno tave
  • tikvice - koliko imate doma
  • 2 češnja češnjaka
  • losos - koliko želite, 150-200 g

Kvinoju prije kuhanja dobro oprati u hladnoj vodi da se ispere gorčina. Kuhati prema uputama 10-15 min.

Na suhoj tavi prepržiti usitnjene bademe, kada su skoro preprženi, dodati 2 češnja češnjaka. Jako. ali baš jako usitnjeno, naribati tikvicu i dodati u tavu... Lagano miješati dok tikvica malo ne uvene. Dodati kuhanu kvinoju, promiješati.. Za to vrijeme na roštilj tavi pripremiti losos.

Radi se o vrlo jednostavnom obroku koji je gotov za nekih 15 minuta, koliko je potrebno da se kvinoja skuha. I to je to."

Hvala Biljana. 

Objavljeno 03.08.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija