Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Burgeri od tune i pirea

burger tuna

Za burgere s tunom ima milijun recepata, ali evo uspjela sam naci jedan novi, koji dosad nisam probala.

  • 4 krumpira
  • 50 ml malomasnog mlijeka
  • 1 žlica kukuruza šećerca
  • 1 mladi luk, narezan na tanke kolutove
  • 240 g tune
  • 15 ml limunovog soka
  • sol, papar
  • zobeno brašno, za valjanje
  • kokosovo ulje

Krumpir ogulite i narežite na kockice pa stavite kuhati, da se što prije skuha. Kad je kuhan, procijedite ga, dodajte malo mlijeka i stisnite vilicom gotovo do teksture pirea. Dodajte mu sve ostale sastojke osim zobenog brašna i ulja pa sve dobro promiješajte.

Među dlanovima oblikujte burgere pa ih uvaljajte u zobeno brašno.

U tavi zagrijte kokosovo ulje pa svaki burger pecite dok ne dobije lijepu zlatno-smeđu boju sa svake strane.

Uz ove burgere dobro paše umak od jogurta s malo mladog luka.

Objavljeno 03.08.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija